U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Financiële administratie

U kunt bij Administratiekantoor & Belastingadviesbureau Delfzijl terecht voor uw volledige boekhouding en administratie, een gedeelte daarvan en/of uw boekhouding in de cloud

 

                                                                                         

             ABDelfzijl maakt gebruik van de software van SnelStart

             Werkt u met een ander financieel boekhoudpakket?

             Geen zorgen!

 

Tegenwoordig kunnen de meeste boekhoudprogramma’s de gegevens exporteren naar een Excel-bestand. Het bestand kan daarna worden ingelezen in SnelStart. Behalve het exporteren naar Excel zijn uw gegevens tevens ook steeds vaker beschikbaar in de vorm van een auditfile. Het gegevensbestand bevat dan alle relevante data uit uw administratie en dit kan eenvoudig worden geïmporteerd in onze software van SnelStart.

 

Indien gewenst, verzorgen wij, op uw locatie, ook de installatie van uw softwarepakket en de inrichting van uw grootboekrekeningschema. U kunt dan al snel zelf aan de slag met uw boekhouding. Wij voorzien u bovendien ook van instructies en geven u wat tips en trucs mee, zodat u snel van start kunt!

 

Komt u er een keertje niet helemaal uit? Dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Langskomen mag ook, echter bevelen wij het in dit geval wel aan om ons vooraf even op de hoogte te stellen van uw komst.

 


 

Dienstverlening

ABDelfzijl doet nog meer.

 

Op boekhoudkundig en administratief gebied verleent ABDelfzijl onder andere de volgende diensten:

 

Staat wat u zoekt hier niet tussen? In overleg is veel meer mogelijk. Neem daarom gerust contact met ons op, kijkt u eens op de pagina 'Maatwerk', vraag een offerte aan of maak een afspraak. 

 

 

In een, vrijblijvend, oriënterend, eerste gesprek kijken we dan samen met u welke mogelijkheden er zijn, wat u van ons verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Zo is uw financiële administratie in goede handen.