U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Diensten

 

 

Navigeren

 

Het zou te veel pagina's kosten om al onze diensten apart te beschrijven. De tekstinhoud van deze pagina bestaat daarom uit een korte toelichting op slechts een beperkt gedeelte van onze diensten.

 

Uitgebreidere informatie benadert u door in het menu op de knop 'Diensten' te gaan staan. De verschillende diensten die u kunt aanklikken verschijnen in een submenu eronder.

In plaats van het menu bovenaan de pagina kunt u ook onderstaande linkjes aanklikken.

 

 

  Starten & Doorgroeien      Financiële administratie       'In the Cloud'      

(Bedrijfs)advisering      Belastingadvies       Maatwerk

 


 

 Een kleine greep uit ons dienstenpakket:

 

Boekhoudkundig

U heeft de mogelijkheid om uw gehele boekhouding inclusief het doen van fiscale aangiften uit te besteden aan Administratiekantoor en Belastingadviesbureau Delfzijl.

Maar ook wanneer u zelf een gedeelte van uw boekhouding voert of de hele boekhouding in eigen beheer hebt, kunt u natuurlijk gewoon bij ons terecht.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat wij enkel uw aangiften verzorgen of enkel een deel van uw boekhouding uitwerken en uw aangiften verzorgen of dat wij alleen uw boekhouding verzorgen, terwijl u zelf de aangiften doet. Aan u de keuze!

 

Internationaal ondernemen of arbeid verrichten over de grens

Bij ons kantoor kunt u ook terecht in het geval dat u hulp nodig hebt bij uw buitenlandse belastingaangifte(n). 

 

Op uw locatie

Daarnaast verzorgen wij ook diensten op locatie. Er bestaat bij ons de mogelijkheid dat wij bij u op kantoor, in uw eigen omgeving, bijvoorbeeld uw administratie opboeken of uw crediteuren-/debiteurenadministratie verzorgen, maar ook secretariële taken zijn mogelijk, zoals postverwerking en het maken van sjablonen.

 

Controlefunctie

Er is een steeds groter wordende groep die de behoefte heeft om inboekwerk te laten nakijken. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van ons kantoor als controlefunctie. U voert dan zelf uw hele administratie, of slechts een deel daarvan, of wij doen dat voor u, net wat uw voorkeur heeft,  vice versa behoort overigens ook tot de mogelijkheden: u kijkt dan zelf mee terwijl wij uw administratie verwerken. Het voeren van uw boekhouding kan inclusief het verzorgen van de aangiften, maar uiteraard bent u ook vrij om er voor te kiezen zelf de aangiften in te dienen.

 

Laatst genoemde opties kunnen plaatsvinden online, maar u kunt uw administratie ook 'hard copy' aanleveren op ons kantoor of deze aan ons toezenden per post.

 


 

Meer informatie

Heeft u een specifieke vraag, een wens of een unieke situatie? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij doen u graag een passend aanbod dat aansluit op uw specifieke situatie.