U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Deadline aangifte inkomstenbelasting 2016

Gepost 2017/03/31

De Belastingdienst heeft bepaald dat uitstelregelingsverzoeken voor de aangifte 2016 alléén in de periode vanaf 1 maart tot 1 april 2017 kunnen worden ingediend.

Uw aangifte kan echter nog worden ingediend tot 1 mei 2017.

Verzorgen wij uw aangifte?

Dan verzoeken wij u uw gegevens in ieder geval vóór 30 april 2017 bij ons aan te leveren.

Welke gegevens wij van u nodig hebben voor het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting kunt u terugvinden in onze checklist inkomstenbelasting 2016. Te downloaden als PDF-bestand* via deze link (opent in een nieuw venster).

PDF-bestanden kunt u openen met Adobe Acrobat Reader (gratis te downloaden) of via een vergelijkbaar programma.

Meer informatie over uw aangifte inkomstenbelasting 2016 kunt u teruglezen op onze blog. De blog 'Belastingaangifte 2016' is specifiek aan dit onderwerp gewijd. Door te klikken op 'Belastingaangifte 2016' opent het blog in een nieuw venster.

Daarnaast kunt u ook nog via de knop 'Inkomstenbelasting', bovenaan in het menu op onze website, meer informatie over dit onderwerp vinden.

 

Hebt u naar aanleiding van uw aangifte inkomstenbelasting 2016 vragen?

Bijvoorbeeld...

  • ... omdat u ondernemer bent?
  • ... omdat in uw geval een bijzondere situatie van toepassing is?
  • ... omdat u buitenlands belastingplichtige bent?

Ook indien u buitenlands belastingplichtige bent kunt u uw aangifte door ons kantoor laten verzorgen. U bent buitenlands belastingplichtige als u een natuurlijk persoon bent die niet in Nederland woont, maar wel Nederlands inkomen heeft.

Ook in het geval van andere vragen kunt u ons te allen tijde contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen en wij voorzien u, desgewenst, graag van het benodigde advies. 

U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer: 0596 63 00 14. Digitaal zijn wij bereikbaar via: abdelfzijl@live.nl.

Wordt u liever persoonlijk te woord gestaan? Dan verwelkomen wij u graag, tijdens kantooruren, bij ons op kantoor aan de Noordersingel 28 in het Centrum-Winkelgebied Delfzijl.