Noordersingel 28

9934 AL Delfzijl

T: 05 96 63 00 14

F: 0596 63 00 73

www.abdelfzijl.nl

abdelfzijl@1-anders.nl

Openingstijden:

van maandag tot en met vrijdag 

's ochtends van

08:30 uur tot 12:00 uur en

1&Anders
Logo ABDelfzijl

's middags van

13:15 uur tot 17:15 uur

GEGEVENS AANLEVEREN

Aanleveren gegevens

Mocht u gegevens willen aanleveren, bijvoorbeeld voor de aangifte inkomstenbelasting, aangifte omzetbelasting, aangifte vennootschapsbelasting, successie-aangifte of vanwege andere zaken of diensten die wij voor u verzorgen, dan verzoeken wij u daarvoor onze brievenbus te gebruiken.

 

Eventuele toelichtingen op uw gegevens kunt u telefonisch (05 96  63 00 14) of per e-mail (abdelfzijl@1-anders.nl) aan ons bekend maken.

 

Via dezelfde weg kunt u ook bij ons terecht als u vragen hebt.

 

Bijvoorbeeld wat de maatregelen van het kabinet voor u of uw onderneming betekent en of er misschien vergoedingen zijn waarvoor u in aanmerking komt, omdat u bijvoorbeeld direct omzetverlies ervaart als gevolg van het Corona-virus.

 

Wijze van aanleveren van uw gegevens:

  • Bij voorkeur levert u kopieën aan en niet de originele papieren, (het origineel bewaart u zelf);
  • gelieve gegevens in een gesloten envelop aanleveren,
  • gelieve een notitie bijvoegen met uw persoonsgegevens. In plaats van een notitie, mag u ook de envelop (duidelijk) voorzien van uw voorletters en achternaam en eventuele meisjesnaam (en die van uw eventuele fiscale partner en/of kinderen),

 

Verder ontvangen wij nog graag de onderstaande gegevens van u om zeker te kunnen weten dat wij te maken hebben met de persoon aan wie, wij veronderstellen, dat de gegevens toebehoren.

 

Dit om misverstanden te voorkomen als gevolg van bijvoorbeeld een zelfde achternaam:

  • uw geboortedatum (en die van uw eventuele fiscale partner en/of kinderen);
  • uw telefoonnummer voor het geval wij vragen hebben of contact met u willen opnemen en
  • eventueel uw emailadres.

 

Als de door u aan te leveren gegevens betrekking hebben op uw belastingaangifte, dan verzoeken wij u om ook uw uw burgerservicenummer (BSN) (en die van uw eventuele fiscale partner en/of kinderen) bij te voegen.

 

Wanneer het een belastingaangifte betreft van uw onderneming, vergeet dan niet om uw RSIN van uw onderneming of het btw-nummer bij te voegen.