Noordersingel 28

9934 AL Delfzijl

T: 05 96 63 00 14

F: 0596 63 00 73

www.abdelfzijl.nl

abdelfzijl@1-anders.nl

Openingstijden:

van maandag tot en met vrijdag 

's ochtends van

08:30 uur tot 12:00 uur en

1&Anders
Logo ABDelfzijl

's middags van

13:15 uur tot 17:15 uur

Digitale communicatie

Mocht u het op prijs stellen om uw aangifterapport of andere gegevens digitaal van ons te ontvangen, laat dan zeker uw e-mailadres achter, zodat wij u per e-mail een uitnodiging kunnen sturen om vanaf een beveiligde server uw aangifterapport te kunnen downloaden.

 

Wettelijke vereiste

Om u digitaal te mogen benaderen, zonder dat u eerst een e-mail aan ons hebt gestuurd, zijn wij verplicht toestemming te vragen en deze vast te leggen voor het mogen versturen van e-mails.

Dit is een wettelijke verplichting vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Toestemming noodzakelijk

Zonder deze toestemming mogen wij u niet digitaal benaderen en kunnen wij u dus ook geen e-mail sturen. U kunt hiervoor gebruik maken van het onderstaande formulier. 

Liever geen gebruikmaken van het online formulier?

Stuurt u liever zelf een e-mail vanuit uw eigen programma of print u liever een formulier uit op papier om het vervolgens bij ons in te leveren, maak dan gebruik van onderstaande downloadknop. Middels de downloadknop downloadt u een MS Office Word-document, dat u vervolgens op uw eigen computer kunt invullen, uitprinten en ondertekenen voordat u het bij ons kantoor inlevert.

 

Voor het openen en kunnen invullen van het document hebt u het programma Office van Microsoft nodig, of de digitale versie van het genoemde programma. Daarnaast kan het formulier ook worden geopend met een programma zoals bijvoorbeeld OpenOffice en LibreOffice. Klik op onderstaande link om het document te downloaden.

Uw voorletters en achternaam  
Uw e-mailadres  
Straatnaam  
Huisnummer  
Postcode  
Woonplaats  
Geboortedatum  
  
  

TOESTEMMINGSFORMULIER