Noordersingel 28

9934 AL Delfzijl

T: 05 96 63 00 14

F: 0596 63 00 73

www.abdelfzijl.nl

abdelfzijl@1-anders.nl

Openingstijden:

van maandag tot en met vrijdag 

's ochtends van

08:30 uur tot 12:00 uur en

1&Anders
Logo ABDelfzijl

's middags van

13:15 uur tot 17:15 uur

DEURBELEID

Dienstverlening gaat door ondanks de lockdown

Ondanks de lockdown, coronacrisis en voorzorgsmaatregelen, kunt u wel gebruik maken van onze diensten. Ondernemingen waar financiële en zakelijke dienstverlening plaatsvindt zijn namelijk uitgezonderd van de lockdown regels voor sluiting.

Ondanks deze uitzondering willen wij u toch verzoeken om de communicatie zoveel mogelijk te laten plaatsvinden per e-mail of telefonisch.

 

Voorzorgsmaatregelen

Om verdere besmetting van het coronavirus te voorkomen hebben wij maatregelen getroffen. 

Wij verzoeken u om in het geval van bezoek aan ons kantoor alleen te komen en thuis te blijven als u of iemand in uw huis zich ziek voelt. Ook vragen wij een ieder die ons bezoekt zijn handen te ontsmetten bij het betreden van ons kantoor. De faciliteiten worden hiervoor aan u beschikbaar gesteld in ons kantoor. Maak hier gebruik van! 

Deurbeleid

  • Wij schudden geen handen en voeren als deurbeleid dat er slechts één persoon tegelijk naar binnen mag.
  • Een tweede of derde persoon wacht buiten totdat de eerste persoon het kantoor heeft verlaten dit in verband met het houden van 1,5 m afstand.
  • Wij verzoeken u met klem om tijdens uw gehele bezoek een mondkapje te dragen en uw bezoek niet langer te laten duren dan strikt noodzakelijk is.
  • Tot slot willen wij u er nog op wijzen dat u op ons kantoor geen gebruik kunt maken van het toilet. Houdt hier rekening mee als u ons komt bezoeken.

 

 

We hebben allemaal te maken met een abnormale situatie door Corona, maar wij vertrouwen op uw begrip voor de situatie en wensen een ieder vooral heel veel gezondheid toe.

gallery/Coronadeurbeleid