U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vernieuwde website

Gepost 2016/10/17

Na jarenlang dezelfde website te hebben gevoerd, vonden wij dat het wel eens tijd werd om onze website te vernieuwen. Voor u ziet u het resultaat van de aanpassingen. 

De site is nu voorzien van

aparte subpagina's voor de diverse diensten, welke u terug kunt vinden via de knop 'Diensten'. Ook hebben wij twee nieuwe opties toegevoegd aan de diensten waar u uit kunt kiezen. Deze diensten betreffen 'In the Cloud' en 'Maatwerk'.

Maatwerk was bij ons natuurlijk altijd al mogelijk, maar door het toevoegen van deze pagina doen we ons best aan te geven wat er zoal onder maatwerk kan vallen, zodat u nog beter weet wat er zoal mogelijk is met ABDelfzijl aan uw zijde.

 

We zijn zelf best trots op onze nieuwe website en vinden het eindresultaat mooi en duidelijk geworden.

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar wat u van onze vernieuwde website vindt en of er misschien nog dingen zijn die misschien missen op dit moment?

Heeft u nog suggesties en/of tips voor hoe wij onze site nog verder kunnen verbeteren? Dan horen wij dat uiteraard graag van u!

 

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruikmaken van de reactiemogelijkheden bij dit blog zelf of het contactformulier direct onder dit bericht. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via: 0596 63 00 14 of per e-mail: abdelfzijl@live.nl

 

Wij horen graag van u!

 

Met vriendelijke groet,

ABDelfzijl


 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.